FRI FRAGT OVER KR. 300 / LEVERING 1-2 DAGE

27%
Brunotti Bravo 4/3mm Frontzip Våddragt

Brunotti Bravo 4/3mm Frontzip Våddragt

2.400,00 DKK 3.300,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Varm fleksibel og behagelig dragt
4mm frontzip med fantastisk pasform
Går godt til alt aktivt vandsport

Brunotti

Brunotti er gået kompromisløst til værks for at finde de bedste materialer og de bedste producenter til deres top neopren serie. Størrelses skemaerne er skilt ad og samlet igen for at finde den bedst mulige pasform, med de absolut bedste materilaler og producenter.

100% vandtæt neoprendragt, med tapede sømme, rnæsten 100% vandtæt frontlynlås og Haloflex dry fleece på torso, så dragter tører på et split sekund. Motion X Neoprenen er en hårdfør og holdbar 4-vejs stretch neopren, masser af komfort og fuld bevægelses frihed. Alle syninger er Flexxtapede med skjulte syninger der er 100% tapede. Det sikrer en 100% vandtæt dragt der holder dig varm under selv de hårdeste forhold. Haloflex neoprenen foret er super hurtigt tørende med en behagelig blød overflade, så du føler du sidder hjemme foran pejsen, det er den varmeste neopren på markedet

4mm frontzip neoprendragt til de mest krævende vandsports udøvere. Kompromisløs komfort og bevægelses frihed. Den perfekte helårsdragt.

 

Hvordan fungerer en våddragt
En våddragt fungerer på samme måde som tøj gør - bare under vandet. Neoprenen i en våddragt består af mikroskopiske celler med små luftbobler i, der virker som en isolerende barriere og hjælper kroppen med at holde på varmen, når du er under vandet. 

 

Neopren
Brunotti fokus ligger på at benytte sig af verdens bedste neopren- og tekstilinnovationer, der er til rådighed på markedet. Alle materialer der bliver benyttet, bliver produceret præcis til Brunottis høje krav og standarder for at kunne sikre den rette kombination af varme, styrke, fleksibilitet og holdbarhed af våddragterne. Brunotti benytter sig af egne kvalitetskontrolinspektører allerede fra starten af produktionen, som her fjerner og afviser al neopren som ikke lever op til de høje krav og standarder.

 

Neopren tykkelse
Tykkelsen af neopren benyttet i en våddragt går hånd i hånd med varme og fleksibilitet. En tyk våddragt giver det højeste niveau af isolation, men kan sænke dragtens fleksibiliteten. En tynd våddragt vil derimod være meget fleksibel, men kan her sænke dragtens isolationsevne. 
Nøglen til valget af den korrekte våddragt er her at finde den korrekte kombination af varme og fleksibilitet, så du kan forblive varm og på samme tid forholde dig fleksibel på det højeste niveau.