FRI FRAGT OVER KR. 300 TIL PAKKESHOPS / LEVERING 1-2 DAGE

Beklædningspakker

Lynhurtig GLS levering + Click & Collect DK's største kajakbutik Sikker handel i dansk butik 1.000 m2 stor butik Ekspert rådgivning

Vi har alt i beklædning til kajak. Neopren longjohn, neopren longjane, spraytops, rojakker, neopren handsker og neopren fødder. Lycra, rojakker, ro anorakker. Vi har et seriøst og meget bredt udvalg af de bedste og fedeste brands i verden. Vi forhandler Kokatat og er faktisk den butik i Danmark med størst udvalg af Kokatat.
I denne kategori har vi special sammensat nogle egnede kajak beklædningspakker der passer til både ham og hende, uanset niveau og ambitioner. Med den rigtige beklædning er du altid sikker og varm og pakkerne er sammensat af vores special personale der har testet ALT inden sammensætningerne! 
Et rent mekka for kajak nørden der ønsker det bedste af det bedste. 
Du kan se vores store udvalg af kajak beklædning og kajak tøj på kajak.dk siden eller du kan komme og se udvalget i vores fysiske butik i Søborg. Vi er altid klar på telefonerne og mail til at svare dig på spørgsmål om tørdragter eller neopren pakker til kajak brug. 
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}