NYT 22%
Havkajak pakke Dame Platinum - Pink

Havkajak pakke Dame Platinum - Pink

2.800,00 DKK 3.600,00 DKK

(inkl. moms)

Havkajak beklædningspakke til damer - Platinum

Dette er den perfekte luksus pakke til den kajakroeren der vil have det bedste. Pakken sikrer dig, at du har det der nødvendigt for at sætte dig i en kajak og begive dig ud på vandet. Vi har sammensat pakken ud fra årtiers erfaring og 1000 samtaler med kajak instruktører. Den består af en neopren "long jane" som er en våddragt uden ærmer. Det betyder at man har masser af bevægelsesfrihed når man ror og stadig kan holde varmen når man er i vandet. Overdelen består af en kajak anorak. Den hedder en spraytop og dens funktion er at sørge for at du ikke bliver kold af vinden (som altid er på vandet) En spraytop holder vandet ude ved ærmer og isolerer og transporterer sved væk når du bevæger dig. Til fødderne er der en simpel og lækker neopren sko, kaldet en slipper. Den sørger for du kan holde varmen, men også at dine fødder ikke får ridser og skrammer når du stiger ud af kajakken på små sten og muslingerev i vandet. Den er valgt fordi den er er let at få på og af, og fungerer upåklageligt for enhver kajakroer hele året undtagen vinter. 
Leder du efter en luksus beklædningspakke til havkajak har du virkelig en super god pakke lige her!

 

Lidt teknisk om Kokatat Paddling GTX spraytop anorakken - Se varen her

 

 

Lidt teknisk om Gul response 3mm long jane - Se varen her

* 25% stretch

* Smooth skin sikrer en god vindafvisning

* Front zip sikrer dig let påtagning

* 3mm er det helt rigtige til den danske sæson

 

Lidt teknisk om Gul Power slipper 3mm neoprenskoene - Se varen her

*3 mm D-Flex neopren

* Titanium2 foring

* Thermospan isolation

* Blindstitch syninger

* 3mm er det helt rigtige til den danske sæson

* Elastik lukning ved anklen

* Dræn huller 

 

Brandet Gul

Engelske Gul er erklærede "Cold Water Specialists". De producerer neopren og kajak udstyr i høj kvalitet. Produkter er gennemtestede af deres team og vi har enorm god erfaring med Gul produkter. De er holdbare, smarte og vores kunder elsker brandet. 
 

Brandet Kokatat
Kokatat har lavet kajakudstyr af højeste kvalitet siden 1971 og lægger stor vægt på de miljømæssige konsekvenser af deres produktion. Over 90 % af deres produktion foregår på deres fabrik i Arcata, Californien. Alle Kokatat produkter er fremstillet i højeste kvalitet og er udviklet af padlere med masser af erfaring!

 

Læs vores guide til vedligehold af kajakbeklædning her