Brugt Lettmann Streamliner tur/havkajak i glasfiber

Brugt Lettmann Streamliner tur/havkajak i glasfiber

5.999,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 16.999,00 DKK (inkl. moms)

stk.

Lettmann Streamliner er i princippet en stabil turkajak med et komfortabelt havkajak sæde med rygstøtte og et vipperor, der ikke bliver ødelagt på lavt vand. Cockpittet er lidt mindre end en traditionel turkajak, men det er stadig let at komme ind og ud af og der er mulighed for at støtte knæ og lår under dækket som i en havkajak, hvilket giver mere kontrol over kajakken i bølger og vind.

 

Streamliner kan bedst beskrives som en hybrid mellem en tur- og en havkajak. Ved at kombinere de bedste egenskaber fra begge typer kajakker får du letheden og farten fra turkajakken kombineret med havkajakkens mere komfortable cockpit og bedre bølgeegenskaber. Streamliner tager i sit design udgangspunkt i turkajakkerne, men er tilført mere volumen i dækket for at give god opdrift i bølger. Læner du kajakken ned på siden, er der god modstand, hvilket giver en god stabilitet. Den har skot og luge i bagenden og et vipperor ligesom en havkajak. Cockpittet er indrettet med et polstret sæde med ryglæn ligesom i en havkajak. Der er desuden lårstøtter ligesom i en havkajak, så du kan ro med lårene under dækket, hvilket giver bedre kontrol med kajakken i bølger. Det giver også mulighed for at lave grønlændervendinger. Der er imidlertid også lavet plads til, at du kan ro med samlede knæ og let bøjede ben ligesom i en turkajak. Det giver mulighed for en mere dynamisk og kraftfuld rostil i forhold til siddestillingen i en traditionel havkajak.

 

Længde 520 cm, bredde 52 cm, cockpit indvendigt 40 x 86,5 cm, vægt 20 kg, max. last 150 kg, vipperor.

Denne kajak er pæn og 100% i orden. Den har overfladiske brugsridser i bunden og i øvrigt ikke brugt særlig meget. Kajakken er ca. 8 år gammel.

Nypris 16.999 kr. Spar over 10.000 kr. i forhold til nypris.