30%
Aztron Galaxie 16'0 Dobbelt Chamber Oppustelig Gruppe SUP - Komplet pakke

Aztron Galaxie 16'0 Dobbelt Chamber Oppustelig Gruppe SUP - Komplet pakke

6.660,00 DKK 9.500,00 DKK

(inkl. moms)

Stort opppustelig gruppeSUP - til sjov og konkurrence for kammeraterne
Med denne SUP kan dig og familien suppe på fladt vand og i bølger
Boardet kan bære op til 280kg

Tilvalg
  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

  • Tilføj elektrisk pumpe

stk.

Aztron Galaxie
Her har vi fat i en Galaxie, der er en af Aztrons oppustelige touring SUPs, håndterer let op til 5-6 personer. Det er et fantastisk sjovt board, der er hurtig og enkel at pakke ud og pumpe op, og som har fart og leg nok til hele familien. Med den store volumen på 505L og et maksimalt lufttryk på 15psi, så har du altså et solidt og stabilt board, der kan klare lidt af hvert. 

Aztron revolutionerer sikkerheden i SUPs med deres oppustelige "dobbelt-kammer konsturktion", boardet består af 2 selvstændige kamre, der pustes op hver for sig. Det betyder at hvis uheldet er ude og boardet punkterer, er der stadig 50% af opdriften i funktion i det andet kammer. Man kan altid redde sig i land.
Dobbelt konstruktionen betyder også at boardet bliver væsentligt stivere, og dermed væsentligt bedre performende og hurtigere.

 

Pakken indeholder:

  • Galaxie oppustelig SUP Board
  • Bæretaske til udstyr
  • 2 x finne
  • 3 x Coil SUP Leash
  • Håndpumpe
  • 3 x Justerbar alu paddle fra 165-210cm

Teknologi: Dobbelt kammer konstruktion, Diamant udskåret footpad, Stort EVA velfungerende skriddæk, Hele 15PSI - sikrer dig et stift board


Dimensioner: 487 x 86 x 15CM - 16" x 34" x 6"


Bæreevne: Max sejler vægt 240kg - Boardets vægt 20kg


Volume: 505 liter - Max lufttryk 15 PSIHvorfor tilvælge svømmevest?

At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet.

 

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
/var/folders/xm/nhws4hf14nsd_5v66cz2xvhc0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/jsd1fv5fxqeo3ov6jf.pngEn Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.

 

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.