30%
Aztron Nebula 12'10 Dobbelt Chamber Oppustelig 2-persons SUP - Komplet pakke

Aztron Nebula 12'10 Dobbelt Chamber Oppustelig 2-persons SUP - Komplet pakke

5.330,00 DKK 7.600,00 DKK

(inkl. moms)

Stort opppustelig 2-personers SUP
Med denne SUP kan dig og familien suppe på fladt vand og i bølger
Boardet kan bære op til 210kg

Tilvalg
  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

  • Tilføj elektrisk pumpe

stk.

Aztron Nebula
Kæmpe stor SUP, til sjov og udfordinger for flere personer på samme tid, eller alene. Til hele Familien, til sommerhuse, og alle andre steder hvor flere gerne vil udfordres og have det sjovt.
Med over 450 liters volumen kan boardet bære op til 210kg

Aztron revolutionerer sikkerheden i SUPs med deres oppustelige "dobbelt-kammer konsturktion", boardet består af 2 selvstændige kamre, der pustes op hver for sig. Det betyder at hvis uheldet er ude og boardet punkterer, er der stadig 50% af opdriften i funktion i det andet kammer. Man kan altid redde sig i land.
Dobbelt konstruktionen betyder også at boardet bliver væsentligt stivere, og dermed væsentligt bedre performende og hurtigere.

 

Pakken indeholder:

  • Nebula oppustelig SUP Board
  • Bæretaske til udstyr
  • Center finne
  • 2x Coil SUP Leash
  • Håndpumpe
  • 2x Justerbar alu paddles fra 165-210cm
  •  

Teknologi: Dobbelt kammer konstruktion, Diamant udskåret footpad, Stort EVA velfungerende skriddæk, Hele 15PSI - sikrer dig et stift board


Dimensioner: 390 x 86 x 15CM - 12'10" x 34" x 6"


Bæreevne: Max sejler vægt 185kg - Boardets vægt 16kg


Volume: 460 liter - Max lufttryk 15 PSI


Hvorfor tilvælge svømmevest?

At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet.

 

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
/var/folders/xm/nhws4hf14nsd_5v66cz2xvhc0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/jsd1fv5fxqeo3ov6jf.pngEn Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.

 

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.