27%
Aqua Marina Yoga Dock Oppustelig Søstjerne SUP - Pakke

Aqua Marina Yoga Dock Oppustelig Søstjerne SUP - Pakke

5.300,00 DKK 7.300,00 DKK

(inkl. moms)

Oppustelig yoga/fitness SUP Dock - Stiv og stabil
Med denne Dock kan du og dine venner nyde en fælles yoga session
Leveres komplet inkl. SUP Dock, taske og pumpe

Tilvalg
  • Tilføj SUP paddle

  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

  • Tilføj elektrisk pumpe

stk.

Aqua Marina Søstjerne Dock
En dock med udseende som en søstjerne. Formålet med dette er, at op til 8 SUPs kan kobles til denne dock, hvilket er lækkert til en fælles yoga session. Dette er altså en stabil platform til instruktøren, eller til flere entusiaster, der gerne vil nyde yogaen i fælleskab.

Pakken indeholder:

  • Oppustelig SUP Dock - Søstjernen
  • Zip Backpack
  • Double action Pumpe med manometer

Teknologi: Avanceret Lightweightl drop stich materiale, Stort EVA velfungerende skriddæk, Hele 15PSI - sikrer dig et stift board


Dimensioner: 290 x 170 x 12CM - 9'6" x 67" x 4,72"


Bæreevne: Max sejler vægt 220kg - Dockens vægt 14,5kg


Volume: 470 liter - Max lufttryk 15 PSI


Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.

Kort om Aqua Marina
Aqua Marina er et af verdens største brands indenfor oppustelige SUPs. Aqua Marina er kendt for at levere top kvalitets produkter med den nyeste teknologi. Aqua Marina sigter efter at skabe en bred vifte af oppustelige boards og kajakker med high-performance matriale, så der er et produkt der passer netop til dig. Aqua Marina skaber produkter der giver dig mulighed for at bryde alle de eksisterende grænser, og føle dig som en PRO på vandet.