33%
Aqua Marina Blade 10'6 Oppustelig Windsurf SUP - Pakke

Aqua Marina Blade 10'6 Oppustelig Windsurf SUP - Pakke

4.400,00 DKK 6.600,00 DKK

(inkl. moms)

Pakken indeholder alt til den der ønsker alt det sjove fra windsurf og SUP verdenen
Pakken er komplet og klar til sejlads, pakket i en praktisk bæretaske
Boardet kan bære op til 150kg, og er designet til surfere op til 110kg, vægt komplet 20,8kg 

Tilvalg
 • Tilføj SUP paddle

 • Tilføj Rig

 • Tilføj svømmevest

 • Tilføj leash

 • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

 • Tilføj elektrisk pumpe

stk.

Aqua Marina Blade

Aqua Marina Blade Windsurf SUP - designet til brugere op til 130kg. På grund af boardets volume, er der sjov for hele familien. Boardet er ideelt til båden eller til folk der ønsker alt det sjove fra windsurf og SUP verdenen, men ikke har plads til at opbevare og transportere et stort og klodset windsurf/SUP board.

Aqua Marines ME teknologi gør det nemt, sikkert og let at komme på vandet. Boardet leveres i en taske (rygsæk) på ca 10kg, inkl board og pumpe.

 

Pakken indeholder:

 • Blade SUP
 • Luxus ZIP Bæretaske
 • Double Action Pumpe med manometer
 • Midter Finne
 • Sværdfinne
 • Reperations sæt

Teknologi: Tyk og hårdfør dobbelt wall drop stich materiale - SuperTough Dual Stringer (STDS) technology - Stort EVA velfungerende skriddæk - Rustfri ring i hækken til fastgørelse af leash - Elastik til sikring af bagage - Hele 15PSI - sikrer dig et stift board (husk nu at pumpe den helt op til 15!!)


Dimensioner: 330 x 80 x 15cm - 10'10" x 31" x 6''


Bæreevne: Max sejler vægt 145kg - Boardets vægt 9,8kg


Volume: 315 liter - Max lufttryk 15 PSI


 

Hvorfor tilføje paddel?
Du bliver nødt til at have en paddel, når du skal SUP. men hvorfor vælge carbon? Den første grund til du skal opgradere din paddel, er fordi Carbon bare er lækkert! Det er lettere, mere holdbar og bedre kvalitetsmæssigt. Med en lettere paddel, får du en helt anden oplevelse på vandet, da du pludselig ikke skal bruge de samme mængde krafter. Det giver dig en meget bedre oplevelse.

Aqua Marina Carbon Guide - 70% carbon og 30% fiberglass. Paddelen vejer kun 850g. 2-delt så den kan være i SUP tasken og variabel så alle størrelser kan bruge den. Til en ambitiøse SUP'er
Aqua Marina Carbon Pro -  100% Carbon blad og carbon skaft. Vejer kun 750g. Carbon er let, stift og effektivt. Delbar med en variabel så den kan være i SUP tasken og alle kan bruge den. Til ham eller hende der kun vil have det bedste!

 

Hvilken Rig skal jeg vælge?
3kvm:

5kvm:

 

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet.

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
/var/folders/xm/nhws4hf14nsd_5v66cz2xvhc0000gn/T/com.microsoft.Word/WebArchiveCopyPasteTempFiles/jsd1fv5fxqeo3ov6jf.pngEn Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.

 

Kort om Aqua Marina
Aqua Marina er et af verdens største brands indenfor oppustelige SUPs. Aqua Marina er kendt for at levere top kvalitets produkter med den nyeste teknologi. Aqua Marina sigter efter at skabe en bred vifte af oppustelige boards og kajakker med high-performance matriale, så der er et produkt der passer netop til dig. Aqua Marina skaber produkter der giver dig mulighed for at bryde alle de eksisterende grænser, og føle dig som en PRO på vandet.