11%
Aztron Soleil 12'0 2021 Dobbelt Chamber Oppustelig Windsurf SUP

Aztron Soleil 12'0 2021 Dobbelt Chamber Oppustelig Windsurf SUP

6.300,00 DKK 7.100,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

2021 SUP board som kan laves om til windsurf så du kun behøver 1 board til det hele

Ny teknologi sikrer endnu mere fart og stabilitet i boardet

Udstyret med den populære double chamber teknologi

 

Model/Varenr.: AS-902D
Tilvalg
 • Tilføj oppustelig svømmevest/bæltetaske

 • Tilføj Rig

 • Opgrader din paddle

 • Tilføj svømmevest

 • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

 • Tilføj elektrisk pumpe

 • Tilføj SUP/Kajak Sæde

Aztron Soleil 12'0
Stabil allround Touring SUP med dobbelt chamber teknologi der forøger sikkerheden på vandet. Multi SUP Board udrustet med mastefods hul, til en windsurfrig og med beslag til et kajaksæde. Et ægte allround board. Egner sig til sejlere op til 98kg og har en maksimal belastning på op til 150kg.

Aztron revolutionerer sikkerheden i SUPs med deres oppustelige "dobbelt-kammer konsturktion", boardet består af 2 selvstændige kamre, der pustes op hver for sig. Det betyder at hvis uheldet er ude og boardet punkterer, er der stadig 50% af opdriften i funktion i det andet kammer. Man kan altid redde sig i land.
Dobbelt konstruktionen betyder også at boardet bliver væsentligt stivere, og dermed væsentligt bedre performende og hurtigere.

 

Pakken indeholder:

 • Soleil oppustelig SUP Board
 • Bæretaske til udstyr
 • Center finne
 • Coil SUP Leash
 • Håndpumpe
 • Justerbar alu paddle fra 165-210cm
 •  

Teknologi: Dobbelt kammer konstruktion, Diamant udskåret footpad, Stort EVA velfungerende skriddæk, Hele 15PSI - sikrer dig et stift board


Dimensioner: 366 x 81 x 15CM - 10'0" x 32" x 6"


Bæreevne: Max sejler vægt 130kg - Boardets vægt 12kg


Volume: 325 liter - Max lufttryk 15 PSI

 


 

Hvorfor opgradere paddel?
Den første grund til du skal opgradere din paddel, er fordi Carbon bare er lækkert! Det er lettere, mere holdbar og bedre kvalitetsmæssigt. Med en lettere paddel, får du en helt anden oplevelse på vandet, da du pludselig ikke skal bruge de samme mængde krafter. Det giver dig en meget bedre oplevelse.

Aztron Speed Carbon Hybrid paddle - Let og effektiv SUP paddle med 70% Carbon skaft og glasfiber forstærket polycarbonat blad. Delbar så den kan være i SUP tasken og variabel så alle kan bruge den. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse.

Aztron Power Carbon paddle -  Carbon SUP paddle med 70% carbon skaft og 70% carbon blad, justerbar fra 180-220cm. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Carbon er let, stift og effektivt. Et uovertruffent materiale til en SUP-paddle.

Aztron 100% Carbon Race paddle -  Carbon SUP paddle med 100% Carbon blad og 100% carbon skaft samt håndtag, justerbar fra 180-220cm. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Denne paddle er det ypperste af det ypperste. Til ham eller hende der kun vil have det bedste!

 

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi at du altid benytter svømmevest eller oppustelig bæltetaske, når du skal på dit næste eventyr på vandet. 

 

Hvorfor tilvælge oppustelig svømmevest?
Det er lovpligtigt at have en svømmevest med på vandet. Hvis du ikke gider have en vest på men stadig ønsker sikkerheden er en oppustelig svømmevest virkelig smart. Den passer alle, den irriterer ikke og hvis du trækker i snoren og skyder patronen af kan du let skifte patron og være klar til næste gang. 

Hvorfor tilvælge oppustelig svømmevest?
Det er lovpligtigt at have en svømmevest med på vandet. Hvis du ikke gider have en vest på men stadig ønsker sikkerheden er en oppustelig svømmevest virkelig smart. Den passer alle, den irriterer ikke og hvis du trækker i snoren og skyder patronen af kan du let skifte patron og være klar til næste gang. 


Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.

 

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}