30%
Aztron Martian Carbon 12'6 Touring SUP

Aztron Martian Carbon 12'6 Touring SUP

9.530,00 DKK 13.600,00 DKK

(inkl. moms)

Touring SUP designet til fart og speed padling
Vildt fedt board som også er stabilt selv med bølger
Aztron laver boards af højeste kvalitet

Tilvalg
  • Tilføj Aztron SUP Paddle

  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

stk.

Aztron Martian Carbon 12'6'' Touring SUP
Touring SUP, produceret i en unik teknologi, med de mest eksotiske materialer.
Designet til fart og speed padling, til at padle på fladt vand, til cruising på åbent hav og/eller som hygge racer. 
Boardet glider fantastisk gennem vandet og som kan bruges til næsten alle former for SUP padling, og som samtidigt er let at bruge. Med 271 liter har boardet masser af opdrift til selv meget tunge suppere.

Boardet er designet med en maximum bredde på 27'' og en flad bund under padleren, er boardet stabilt selv med bølger. Stævnens skarpe V, skærer gennem bølgerne uden miste balnce eller tabe fart, og det nedsænkede dæk omkring padleposistionen hjælper med balance og kontrol.

 

Specifikationer:

  • 12'6''/381cm
  •  27''/68,5cm 
  • 24lbs/11kg 
  • 272 liter 

 

Aztrons unikke teknologi produceret i fiberglas med 100% carbon på dæk og rails, alt vakuum moulded omkring en EPS kerne, giver et unikt let og fantastisk stift board, med en utrolig flot finish, designet til fart og speed.

 

Hvorfor opgradere paddel?
Den første grund til du skal opgradere din paddel, er fordi Carbon bare er lækkert! Det er lettere, mere holdbar og bedre kvalitetsmæssigt. Med en lettere paddel, får du en helt anden oplevelse på vandet, da du pludselig ikke skal bruge de samme mængde krafter. Det giver dig en meget bedre oplevelse.


Aztron Power Carbon paddle -  Carbon SUP paddle med 70% carbon skaft og 70% carbon blad, justerbar fra 180-220cm. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Carbon er let, stift og effektivt. Et uovertruffent materiale til en SUP-paddle.

Aztron 100% Carbon Race paddle -  Carbon SUP paddle med 100% Carbon blad og 100% carbon skaft samt håndtag, justerbar fra 180-220cm. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Denne paddle er det ypperste af det ypperste. Til ham eller hende der kun vil have det bedste!

 

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet. 

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.