21%
Aztron Eclipse Softboard 11'0 Allround SUP - Komplet pakke

Aztron Eclipse Softboard 11'0 Allround SUP - Komplet pakke

4.900,00 DKK 6.200,00 DKK

(inkl. moms)

Petrfekt SUP til begyndere/øvet
Boardet hele familien kan benytte
Utrolig stabilt selv med bølger

Tilvalg
  • Opgrader din paddle

  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

stk.

Aztron Eclipse Softboard 11'0 Allround SUP inkl Paddle og Leash
Allround Softboard SUP, produceret i en unik teknologi, med de mest eksotiske materialer.
Designet allround brug for begyndere og viderekomne,, til at padle på fladt vand, til cruising på åbent hav og sjov i mindre bølger. 
Boardet glider fantastisk gennem vandet og som kan bruges til næsten alle former for SUP padling, og som samtidigt er let at bruge.. Med 280 liter har boardet masser af opdrift til selv meget tungere begyndere.

Boardets dæk er belagt med et EVA belægning, der bekytter brugeren med at slå sig på boardet, det gør samtidigt hele boardet behageligt og rart at bevæge sig på, både stående og på knæ, hvilket måske specielt mindre brugere har stor glæde af.. Det designet med en maximum bredde på 31'' (78cm) og en flad bund under padleren, er boardet stabilt selv med bølger. 

 

Specifikationer:

  • 11'0''/336cm 
  • 31''/78cm 
  • 29lbs/14.0kg 
  • 280 liter 
  • Max ridervægt 125kg

 

Aztrons unikke teknologi produceret i fiberglas med 100% EVA belægning på dæk og rails, alt vakuum moulded omkring en EPS kerne, giver et unikt let og fantastisk stift board, med en utrolig flot finish, designet til glæde og sjov.

 

Hvorfor opgradere paddel?
Den første grund til du skal opgradere din paddel, er fordi Carbon bare er lækkert! Det er lettere, mere holdbar og bedre kvalitetsmæssigt. Med en lettere paddel, får du en helt anden oplevelse på vandet, da du pludselig ikke skal bruge de samme mængde krafter. Det giver dig en meget bedre oplevelse.

 

Aztron Speed Carbon Hybrid paddle - Let og effektiv SUP paddle med 70% Carbon skaft og glasfiber forstærket polycarbonat blad. Delbar så den kan være i SUP tasken og variabel så alle kan bruge den. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse.

Aztron Power Carbon paddle -  Carbon SUP paddle med 70% carbon skaft og 70% carbon blad, justerbar fra 180-220cm. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Carbon er let, stift og effektivt. Et uovertruffent materiale til en SUP-paddle.

Aztron 100% Carbon Race paddle -  Carbon SUP paddle med 100% Carbon blad og 100% carbon skaft samt håndtag, justerbar fra 180-220cm. Monteret med t-bar håndtag, der giver en mere effektivt og ubesværet bevægelse. Denne paddle er det ypperste af det ypperste. Til ham eller hende der kun vil have det bedste!

 

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet. 

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Aztron "Paddle, Surf, and More"
Aztron er frem for alt kendt for deres "dobbelt-kammer konsturktion", der betyder, at deres SUPs bliver pustet op i to kamre, hvilket ikke kun giver en langt stivere, men også en meget mere sikker konstruktion, da der stadig vil være luft i SUP'en, hvis det yderste lag punkterer og på åbent vand kan det være altafgørende. Aztron opfordrer folk til at udfordre sig selv, opleve naturen og føle sin styrke. Derfor udvikler Aztron SUPs og surf boards, der ikke kun er sikre og nyskabende, men også omdanner denne passion til et helt unikt design. Aztron har ladet sig inspirere af planeterne i vores solsystem og deraf skabt en række oppustelige- og komposit SUPs med samme attributter og symbolsk betydning, hvilket vi hos surfline synes er lidt cool. Vælger du et produkt fra Aztron, er du sikker på at have et slidstærkt og lækkert produkt, som kan hjælpe dig med at opleve naturen.