25%
SIC Tao Surf 10'6 Allround SUP

SIC Tao Surf 10'6 Allround SUP

8.200,00 DKK 10.900,00 DKK

(inkl. moms)

Det ultimative board 
Utrolig manøvredygtig & stabil
Designet til hele familien

Tilvalg
  • Tilføj Aztron SUP Paddle

  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj leash

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

stk.

SIC Tao Surf
TAO serien er fantastiske & velfungerende allround/touring boards, med utrolige sejlegenskaber. Både på fladt vand og i bølger, er boardet virkeligt outstanding godt sejlende. Boardsene er ekseptionelt stive, retningsstabile og manøvre dygtige.
Boardet er designet med en alsidig volumen fordeling og en bredde, der letter opplaning og speed på fladt vand, og gør det velegnet til næsten alle forhold. Boardet er blandt de letteste og stiveste på markedet, klar til at give de ultimative oplevelser på vandet.

TAO Surf Series-formen er inspireret af traditionel surfdesign. Dens forende og afrundede bagende, hjælper dig i bølgerne. Denne SUP er utrolig stabil & manøvredygtig. Designet til at rumme hele familien, lille eller stor.

 

Mål:

  • 10'6 x 31''
  • 185L volumen
  •  

 

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet. 

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.