25%
Oxbow Discover 12'6 Touring SUP

Oxbow Discover 12'6 Touring SUP

9.400,00 DKK 12.600,00 DKK

(inkl. moms)

Lækker Touring SUP
Fart og motion til alle - god allround touring model
Skærer som en drøm gennem fladt vandet

Model/Varenr.: 101740
Tilvalg
  • Tilføj Aztron SUP Paddle

  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj leash

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

stk.

OXBOW Discover Serie
Discover serien fra OXBOW er et resultat af mange års test, for at finde det ideelle SUP board til det vandglade menneske. Denne serie er designet med fokus på at have en stille, glat og stabil tur i vandet, samtidig med at den stadig kan klare sig godt på lidt hårdere terræner. Disse SUP boards design har til formål at SUP'en opnår maksimal manøvredygtighed, hvilket gør at den er meget alsidig uanset hvor du SUP'er henne. Derfor er denne serie perfekt til dig, der ønsker en afslappende tur i vandet, samtidig med at du vil være alsidig i forhold til hvor, hvornår og hvordan du vil surfe. 


OXBOW
OXBOW er det førende fransk surfwear brand, hvilket belyser den gode kvalitet, som de er kendt for. Derudover har de indgået et samarbejde med det verdensførende inden for Stand-Up-Paddle mærke BIC Sport, som derfor vil sikre kunderne den bedst mulige kvalitet på deres SUPs. OXBOW har 30 års erfaring inden for området, så deres produkter har altid en top performance, med et lækkert design.

Det smarte ved faste SUPs
Grunden til du skal vælge et hardboard er, at det er det type board, der giver dig den bedste performance når du er ude på vandet. Derfor er hardboards til dem der ønsker toppen af poppen indenfor SUP. Elsker du høj fart, top performance og lækker kvalitet, så køb et fast SUP board.

OXBOW Discover 12'6 Touring SUP:

  • Længde på 381 cm & bredde 76 cm
  • Vejer 15,5 kg.
  • 285 liter volumen
  • Finne center - QUICK Touring 9
  • Finne boks - Single fin
  • Technology ACE-TEC

 

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet. 

Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.