FRI FRAGT OVER KR. 300 / LEVERING 1-2 DAGE

25%
Brunotti Gravity Hooded 6/4

Brunotti Gravity Hooded 6/4

2.840,00 DKK 3.800,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

Brunotti 3mm våddragt produceret i de bedste materialer.

Stor fleksibilitet og pasform

Kommer med frontlynlås, der sikrer nem ind- og udstigning af våddragten

 

 

Brunotti Gravity
Brunotti er gået kompromisløst til værks for at finde de bedste materialer og de bedste producenter til deres top neopren serie. Størrelses skemaerne er skilt ad og samlet igen for at finde den bedst mulige pasform, med de absolut bedste materilaler og producenter.
100% vandtæt neoprendragt, med tapede sømme, ryglynlås og Haloflex dry fleece på torso, så dragter tørrer på et split sekund. Motion X Neoprenen er en hårdfør og holdbar 4-vejs stretch neopren, masser af komfort og fuld bevægelses frihed. Alle syninger er Flexxtapede med skjulte syninger der er 100% tapede. Det sikrer en 100% vandtæt dragt der holder dig varm under selv de hårdeste forhold. Haloflex neoprenen foret er super hurtigt tørende med en behagelig blød overflade, så du føler du sidder hjemme foran pejsen, det er den varmeste neopren på markedet. Ubeskrivelig varm, fleksibel og behagelig 3mm dragt med frontlynlås.

 

Brunotti Gravity Hooeded 6/4

Her får du en kompromisløs 3mm våddragt fra Brunotti produceret i de bedste materialer. Brunotti har gjort meget ud af, at kunderne får den bedste pasform og har derfor tilføjet flere valgmuligheder, så vådragten lukker helt til.

100% vandtæt neoprendragt med tapede sømme, ryglynlås og Haloflex dry fleece. Stor fleksibilitet og komfortabel våddragt, der klrer selv de hårdeste forhold.