35%
Kape Marino 565, Extra

Kape Marino 565, Extra

11.699,35 DKK 17.999,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse

En virkelig sjov og udfordrene kajak til den øvede kajakroer, som har en unik kombination af fart og bølgeegenskaber, som du ellers kun finder i surfski.

Surfski-inspireret havkajak til dem som kan lide fart! Er du øvet kajakroer, og vil du have udfordringer? Så kig her! Marino 565 er faktisk ret flad i bunden og dermed stabil i forhold til sin bredde, men da det er en smal og hurtig kajak, så kræver den en vis øvelse at mestre. Til gengæld surfer den utrolig godt på selv små bølger og er super hurtig på fladt vand. Marino 565 bliver også brugt en del til havkajakløb og multisportsløb, hvor kajak indgår som disciplin.

Cockpittet er designet til en aktiv rostil med et justerbart tursæde og uden rygstøtte. Det er muligt at lave en grønlændervending, men det kræver efter vores mening, at man limer skumpolstring op under dækket til lårene, så man bedre kan holde fast. Hvis du har planer om at lave mange grønlændervendinger, så anbefaler vi en anden kajak. :-)

 

Den vi har på lager på tilbud har hvid bund og hvidt dæk med en orange stribe på midten. Cockpitkanten og samlingen mellem bund og dæk er også orange.

 

Længde 565 cm, bredde 45 cm, vægt 16,5 kg, ror og 2 luger, Idealvægt på roeren er 70-100 kg og maks anbefalet last er ca. 120 kg.

Kajakken er lavet i en sandwich konstruktion med vinylester og højkvalitets carbon måtter, vacuum støbt.