P&H Valkyrie havkajak

P&H Valkyrie havkajak

15.149,00 DKK

(inkl. moms)

Ingen bedømmelse

NYHED 2019!

Valkyrie er en helt ny hurtig havkajak til bølger og til fladt vand. Lavet til dem, som nyder et godt glid gennem vandet, og som gerne vil kunne tilbagelægge distance uden at blive helt ødelagt i kroppen.

Bunden af Valkyrie er baseret på et surfski design og udviklet sammen med Think Surfski. Det betyder virkelig gode surfegenskaber på havbølger og hurtighed og acelleration, når du skal med på bølgen.

Modsat en surkski så kan Valkyrie pakkes til langtur og de ergonomiske lårstøtter og det gode sæde kan sammen med rygstøtten justeres, så det giver perfekt støtte og kontrol med kajakken.

Bunden er gjort relativ flad på midten, så kajakken er stabil, selvom den er smal. Valkyrie er ikke en begynderkajak, men henvender sig til den let øvede og mere øvede, som prioriterer bølgeegenskaber og godt glid gennem vandet.

Det bredeste punkt på 53 cm ligger lige bag cockpittet, mens fordækket er skåret ind, der hvor du sætter pagajen i vandet. Det giver virkelig god plads til pagajen og et godt isæt.

Valkyrie er monteret med et SmartTrack vipperor, og der er mulighed for at montere et underliggende ror som på en surfski, hvilket giver endnu bedre styring i bølger, men er mere sårbart, når du går i land. Valkyrie reagerer også fint på kantning, men er selvfølgelig ikke så manøvredygtig som f.eks. en Delphin.

Valkyrie er lavet i P&H's helt fantastiske CoreLite X plastmateriale, som er lettere, stivere og mere slidstærk end den normale plast, som hyppigt bruges til kajakker af andre producenter. Dermed får du en kajak, som er langt mere robust end glasfiber eller kulfiber kajakker, men uden at der er gået på kompromis med præstationerne. Det er faktisk ret unikt, og vi tør godt vove den påstand, at Valkyrie er den hurtigste havkajak i plast på markedet.

 

Længde 540 cm, bredde 53 cm, vægt 26 kg, 3 luger og ror er standard.

(På nogle af billederne er Valkyrie vist med kun 2 luger - standard og inkl. i prisen er 3 luger som vist på billederen af den tyrkis Valkyrie)