Zegul Arrow Play MV PE med finne & ror

Zegul Arrow Play MV PE med finne & ror

13.150,00 DKK

(inkl. moms)

Zegul Play en super robust alsidig allround kajak

Zegul
Zegul Arrow Play MV er den mellemste af Arrow kajakkerne, som de fleste kan passe i størrelse. Den er lavet til manøvrering og leg i bølger. Skroget er designet med stort spring, skarp knækspant og stor volumen i forenden, så næsen ikke dykker, når du surfer bølger. Fungerer også fint til dagsture eller længere ture. En virkelig alsidig kajak med mange anvendelsesmuligheder. I polyæthylen er Play MV billigere og super robust i forhold til glasfiber og kulfiber.

Kajakken er fremstillet i Zeguls stærke 3-lags HDPE plastik og har samme grundlæggende egenskaber som ”storebroren” i glasfiber. Play kajakken i plastik, er til roeren som vil have en kajak i plastik der er let og elegant at håndtere i vandet.

 

Kajakken er med et cockpit der har en fin keyhole åbningen, som gør at det er nemt at komme ind og ud af kajakken. Den tætte pasform i cockpittet og de faste lårstøtter giver dig god kontakt med kajakken og sædet er godt polstret med EVA skum. Der er pakrum både for og agter, dagsluge bagved og Minibox foran cockpittet. De fire pakrum sikre at det er let at pakke kajakken til tur.

Arrow Play MV er en ufattelig alsidig havkajak, som byder på en masse kontrol og øget selvtillid og den er en fornøjelse at ro i når der er bølger og hård sø.

 

  • Længde 517 cm 
  • Bredde 53,5 cm
  • Vægt 27-29 kg
  • Lastevne maks. ca. 150 kg 
  • Cockpit indvendigt 81 x 41,5 cm
  • 4 luger