FRI FRAGT OVER KR. 300 TIL PAKKESHOPS / LEVERING 1-2 DAGE

Kajakker

 Lynhurtig GLS levering + Click & Collect  DK´s største kajakbutik  Sikker handel i Dansk butik  1000 m2 stor butik  Ekspert rådgivning 

 

Her finder du alle vores forskellige kategorier af kajakker.  Vi har alle typer kajakker lige fra havkajak, turkajak og fiskekajak til kajakpolo og surfski. Vi kan helt sikkert finde din drømmekajak. De mest solgte typer af kajakker i Danmark er af typen Havkajak. En havkajak kan alle (mere eller mindre) sætte sig ned i og holde balancen. Det er en type kajak der kan roes i åer, på åben hav, i søer og i bølger. Man sidder nede i kajakken og har et sprayskirt på som sørger for man sidder tørt nede i kajakken. En havkajak kan bruges i alt slags vejr og man kan pakke mange ting ned i den så man kan tage på spændende ture. En havkajak kan sagtens indeholde grej til weekend turen eller mere. Kano & Kajak butikken har den vision at have Danmarks største og mest spændende udvalg af samtlige typer af kajakker. Det har gået godt de sidste 30 år og vi har tænkt os at fortsætte med at levere kvalitets kajakker til hele Danmark fra vores store butik i Søborg. 
Hvis du leder efter seriøse tur kajakker er du også kommet til det rigtige sted. Vi har de bedste mærker og største udvalg i Danmark og måske Sverige indenfor tur kajakker. I butikken tilbyder vi naturligvis også prøveture i den nærliggende sø. 
Hvis du vil læse mere om forskellene på typerne af kajakker kan du læse mere her

 
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}