18%
BIC KALAO 3PERS. SIT-ON-TOP KAJAK

BIC KALAO 3PERS. SIT-ON-TOP KAJAK

6.499,00 DKK 7.900,00 DKK

(inkl. moms)
stk.

BIC Kalao
Kalao er kajakkernes luksus bil. Denne kajak er perfekt til eventyr på alle niveauer. Det stabile skrog gør det muligt for hele familien at være på vandet i fuld sikkerhed og kontrol. Helt op 3 voksne kan kajakken bære uden problemer. Det flade design med meget lille dybgang gør kajakken ekstrem stabil og gør det muligt at ro overalt. Der er masser af bagage plads til alle former for forsyninger, og kajakken er monteret med håndtag så den er let at transportere. Dobbelte skrog gør at kajakken ikke kan synke. 435cm x 88cm x 39,5kg, Lasteevne 310kg

BIC Sport - Vandsport for alle
BIC Sport blev skabt helt tilbage i 1979, og har sidenhen været det førende mærke indenfor udstyr til vandsport. Herunder er de altid leveret top kvalitets Surfboards, Windsurfer, Kajkker og andet der har med vandet at gøre. Med et BIC produkt er du sikret fantastisk holdbarhed og et design der taler for sig selv. BIC har de seneste 20 år designet og udviklet deres produkter i FRankrig, hvilket gør designet fedt og vedholdende.

Det smarte ved Sit On Top kajakker
Sit On Top er altså bare rigtig geniale. De har mange fordele. De er produceret i en hård plast, det gør dem enorm stabile og holdbare. ALLE kan sætte sig og prøve en tur. Du kan låne din sit on top kajak ud til naboens drenge uden at være bange for de ødelægger noget!! De kan nærmest ikke gå i stykker! Den kan slæbes ned over stranden, den kan holde til at ligge udenfor. Dine børn kan lege i den, hoppe i fra den, padle rundt med den - og det er ligegyldigt om det er på stranden eller ved en sø. Det er bare sjovest når solen skinner. Kajakkerne lænser sig selv hvis der i bølger skulle komme vand ind. De kan ikke synke og de er lette at kravle op i hvis man har været en tur i vandet og bade. Med en Sit On Top kajak har du en kajak for livet, som alle muige brugere vil elske på en lækker dag ved vandet. Fisk, padl, bad - nyd vandet sammen med hele din famlie i en Sit On Top kajak.

 

Vægt / 39,5 kilo


Mål / 435cm lang - 88 cm bred - 


Antal personer / 3 - op til 310 kg