26%
BIC Scapa Sit-On-Top Kajak

BIC Scapa Sit-On-Top Kajak

5.900,00 DKK 8.000,00 DKK

(inkl. moms)

Alsidig havkajak til både leg og alvor
Synkefri kajak med god fart
440cm x 66 cm x 18 kilo - 1+ person max 130 kg

Tilvalg
  • Tilføj Svømmevest

  • Tilføj pagaj

  • Tilføj ryglæn

stk.

BIC Scapa Fit
Med sin slanke stævn og rene liner er Scapa designet til at glide igennem vandet med høj fart, uden at miste den stabilitet som er Bic kajakkernes varetegn. Konstuktionen med et dobbeltskrog, gør kajakken 100% umulig at synke. Her får du den perfekte indgang til livet som havkajakroer. Selv under vanskelige bølgeforhold holder Scapa retning og stabilitet. Kajakken er uhyre alsidig, og kan bruges af børn i alle aldre og størrelse. Kajakken har indstilleligt fodspark. Kajakken mål: 440cm, 66cm, 23kg, Lasteevne 130kg

 

BIC Sport - Vandsport for alle
BIC Sport blev skabt helt tilbage i 1979, og har sidenhen været det førende mærke indenfor udstyr til vandsport. Herunder er de altid leveret top kvalitets Surfboards, Windsurfer, Kajkker og andet der har med vandet at gøre. Med et BIC produkt er du sikret fantastisk holdbarhed og et design der taler for sig selv. BIC har de seneste 20 år designet og udviklet deres produkter i FRankrig, hvilket gør designet fedt og vedholdende.

 

Det smarte ved Sit On Top kajakker
Sit On Top er altså bare rigtig geniale. De har mange fordele. De er produceret i en hård plast, det gør dem enorm stabile og holdbare. ALLE kan sætte sig og prøve en tur. Du kan låne din sit on top kajak ud til naboens drenge uden at være bange for de ødelægger noget!! De kan nærmest ikke gå i stykker! Den kan slæbes ned over stranden, den kan holde til at ligge udenfor. Dine børn kan lege i den, hoppe i fra den, padle rundt med den - og det er ligegyldigt om det er på stranden eller ved en sø. Det er bare sjovest når solen skinner. Kajakkerne lænser sig selv hvis der i bølger skulle komme vand ind. De kan ikke synke og de er lette at kravle op i hvis man har været en tur i vandet og bade. Med en Sit On Top kajak har du en kajak for livet, som alle muige brugere vil elske på en lækker dag ved vandet. Fisk, padl, bad - nyd vandet sammen med hele din famlie i en Sit On Top kajak.

 

Hvorfor tilføje Pagaj?
Uden en Pagaj kommer du ingen steder. En god pagaj er kendetegnet ved den er holdbar og har et godt flow i vandet. Det må man sige BIC har tænkt meget over, hvorfor deres pagajer er nogen af de bedste på markedet. Så derfor, altid tilføj en pagaj når du køber en Sit-On-Top Kajak.

 

Hvorfor tilføje Ryglæn?
Uden et ryglæn i kajakken, mister du utrolig meget komfort, og det ødelægger den fede helhedsoplevelse af at sejle i en Sit-On-Top kajak. Derfor er vores bedste råd, at du ALTID tilføjer et ryglæn når du køber denne slags kajak. Et ryglæn gør altså din oplevelse af disse Sit-On-Top kajkker til noget helt fantastisk.

 

Vægt / 23 kilo


Mål / 440cm lang - 66 cm bred - 


Antal personer / 1 - op til 130 kg


 scarpa

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}