25%
BIC Bilbao Sit-On-Top Fiskekajak

BIC Bilbao Sit-On-Top Fiskekajak

5.700,00 DKK 7.600,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 5.600,00 DKK (inkl. moms)

Ekstrem lækker fiskekajak fra BIC
Super holdbar og nem at fragte på taget af din bil
God i både fladt vand og bølger

Tilvalg
  • Tilføj Svømmevest

  • Tilføj pagaj

  • Tilføj ryglæn

stk.

BIC Bilbao
BIC Bilbao er en kajak der kan bruges til fiskeri, badening eller normal roning. Som kajak, er den stabil og retningsstabil. Som badekajak kan den sejles af selv børn, hvilket gør den iddel til leg og sjov. Super kajak til til undervandsjagt, eller bare at dykke fra. Udstyret med integreret fodstropper og kopholder. Bilbaoen er både sikker og stabil. Det dobbelte skrog giver stivhed, samtidig sikrer det også at kajakken ikke kan synke. Derudover tømmer den sig selv for vand. Længde 300cm, Bredde 78cm, Vægt 21kg.

 

BIC Sport - Vandsport for alle
BIC Sport blev skabt helt tilbage i 1979, og har sidenhen været det førende mærke indenfor udstyr til vandsport. Herunder er de altid leveret top kvalitets Surfboards, Windsurfer, Kajkker og andet der har med vandet at gøre. Med et BIC produkt er du sikret fantastisk holdbarhed og et design der taler for sig selv. BIC har de seneste 20 år designet og udviklet deres produkter i FRankrig, hvilket gør designet fedt og vedholdende.

 

Det smarte ved Sit On Top kajakker
Sit On Top er altså bare rigtig geniale. De har mange fordele. De er produceret i en hård plast, det gør dem enorm stabile og holdbare. ALLE kan sætte sig og prøve en tur. Du kan låne din sit on top kajak ud til naboens drenge uden at være bange for de ødelægger noget!! De kan nærmest ikke gå i stykker! Den kan slæbes ned over stranden, den kan holde til at ligge udenfor. Dine børn kan lege i den, hoppe i fra den, padle rundt med den - og det er ligegyldigt om det er på stranden eller ved en sø. Det er bare sjovest når solen skinner. Kajakkerne lænser sig selv hvis der i bølger skulle komme vand ind. De kan ikke synke og de er lette at kravle op i hvis man har været en tur i vandet og bade. Med en Sit On Top kajak har du en kajak for livet, som alle muige brugere vil elske på en lækker dag ved vandet. Fisk, padl, bad - nyd vandet sammen med hele din famlie i en Sit On Top kajak.

 

Hvorfor tilføje Pagaj?
Uden en Pagaj kommer du ingen steder. En god pagaj er kendetegnet ved den er holdbar og har et godt flow i vandet. Det må man sige BIC har tænkt meget over, hvorfor deres pagajer er nogen af de bedste på markedet. Så derfor, altid tilføj en pagaj når du køber en Sit-On-Top Kajak.

 

Hvorfor tilføje Ryglæn?
Uden et ryglæn i kajakken, mister du utrolig meget komfort, og det ødelægger den fede helhedsoplevelse af at sejle i en Sit-On-Top kajak. Derfor er vores bedste råd, at du ALTID tilføjer et ryglæn når du køber denne slags kajak. Et ryglæn gør altså din oplevelse af disse Sit-On-Top kajkker til noget helt fantastisk.

 


Vægt / 21 kilo


Mål / 300cm lang - 78 cm bred - 


Antal personer / 1 - op til 120 kg