26%
BIC Trinidad Sit-On-Top Fiskekajak - 2 Personers UDSOLGT

BIC Trinidad Sit-On-Top Fiskekajak - 2 Personers UDSOLGT

5.500,00 DKK 7.400,00 DKK

(inkl. moms)

Ekstem holdbar og stabil kajak
Perfekt til fiskeri
359cm x 84 cm x 28,5 kilo - 2-(3) personer max 180 kg

Tilvalg
  • Tilføj Svømmevest

  • Tilføj pagaj

  • Tilføj ryglæn

stk.

BIC Trinidad
Trinidad er en perfekt til dig der ønsker en kajak der kan fiskes fra. Kompakt, stor lasteevne, helt op til to voksne og et barn. Sjov og utrolig holdbar. Perfekt til en tur med familien på vandet. Ideel til fladt vand og virkelig sjov i bølger. Vedligeholdelses fri og ekstrem stabil kajak. En fed detalje er, at kajakken tømmer sig selv for vand. Mål: 359cm x 84cm og vejer 28,5 kilo.

 

BIC Sport - Vandsport for alle
BIC Sport blev skabt helt tilbage i 1979, og har sidenhen været det førende mærke indenfor udstyr til vandsport. Herunder er de altid leveret top kvalitets Surfboards, Windsurfer, Kajkker og andet der har med vandet at gøre. Med et BIC produkt er du sikret fantastisk holdbarhed og et design der taler for sig selv. BIC har de seneste 20 år designet og udviklet deres produkter i FRankrig, hvilket gør designet fedt og vedholdende.

 

Det smarte ved Sit On Top kajakker
Sit On Top er altså bare rigtig geniale. De har mange fordele. De er produceret i en hård plast, det gør dem enorm stabile og holdbare. ALLE kan sætte sig og prøve en tur. Du kan låne din sit on top kajak ud til naboens drenge uden at være bange for de ødelægger noget!! De kan nærmest ikke gå i stykker! Den kan slæbes ned over stranden, den kan holde til at ligge udenfor. Dine børn kan lege i den, hoppe i fra den, padle rundt med den - og det er ligegyldigt om det er på stranden eller ved en sø. Det er bare sjovest når solen skinner. Kajakkerne lænser sig selv hvis der i bølger skulle komme vand ind. De kan ikke synke og de er lette at kravle op i hvis man har været en tur i vandet og bade. Med en Sit On Top kajak har du en kajak for livet, som alle muige brugere vil elske på en lækker dag ved vandet. Fisk, padl, bad - nyd vandet sammen med hele din famlie i en Sit On Top kajak.

 

Hvorfor tilføje Pagaj?
Uden en Pagaj kommer du ingen steder. En god pagaj er kendetegnet ved den er holdbar og har et godt flow i vandet. Det må man sige BIC har tænkt meget over, hvorfor deres pagajer er nogen af de bedste på markedet. Så derfor, altid tilføj en pagaj når du køber en Sit-On-Top Kajak.

 

Hvorfor tilføje Ryglæn?
Uden et ryglæn i kajakken, mister du utrolig meget komfort, og det ødelægger den fede helhedsoplevelse af at sejle i en Sit-On-Top kajak. Derfor er vores bedste råd, at du ALTID tilføjer et ryglæn når du køber denne slags kajak. Et ryglæn gør altså din oplevelse af disse Sit-On-Top kajkker til noget helt fantastisk.

 


Vægt / 28,5 kilo


Mål / 359cm lang - 84 cm bred - 


Antal personer / 2(3) - op til 180 kg


 

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}