Sea pagaj 2-delt, glasfiber skaft

Sea pagaj 2-delt, glasfiber skaft

749,00 DKK

(inkl. moms)

Sea pagaj fra TNP. Velegnet til både begyndere og øvede. Pagajen har et forholdsvist smalt blad, hvilket mindsker belastningen på skuldre og albuer.

Solid og behagelig pagaj med 2-delt glasfiber skaft og et relativt smalt blad. Det gør pagajen lettere at trække gennem vandet og mindre vindfølsom, men du vil kunne få mere fart på kajakken over en kortere distance med et bredt blad. Til hygge- og turroning anbefaler vi normalt det smalle blad, mens et bredere blad er bedre til motionsroning og kortere ture med lidt mere fart. Glasfiberskaftet gør pagajen lettere og varmere at holde på i forhold til alu-skaftet. Delingen gør pagajen nemmere at transportere og gør, at den også kan medbringes på kajakken som reservepagaj. Bladstørrelse: 48 x 14 cm Areal på blad: 626 cm2 Vægt af hele pagajen: ca. 1.100 gram (varierer lidt med længden).

Bladene er sorte og ikke gule som vist på billedet.

Denne pagaj fås også i 250 cm til kajakfiskeri. Hvis du ror i en fiskekajak med højt sæde, så har du brug for en ekstra lang pagaj for at kunne nå vandet på en behagelig måde.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}