FRI FRAGT OVER KR. 300 TIL PAKKESHOPS / LEVERING 1-2 DAGE

Transport

Lynhurtig GLS levering + Click & Collect DK's største kajakbutik Sikker handel i dansk butik 1.000 m2 stor butik Ekspert rådgivning

Vi har et bredt udvalg af udstyr til transport og opbevaring af din kajak eller kano inkl. tagbøjler til bilen og kanjakvogne og kanovogne. Der er mange måder at transportere en kajak eller kano på. Til transport har vi et stort udvalg af faste- og foldbare kajakholdere, til at montere på tagbøjler i alle prislejer. Så ligemeget hvor stort behovet er, har vi et produkt der passer. 

Når kajakken ikke transporteres er det vigtigt med god kajakopbevaring, her har vi både bløde- og faste vægbeslag, samt bukke, der er med til at sikrer at din kajak er godt og sikkert opbevaret. Til at få kajakken i vandet har vi et bredt udvalg af kajakvogne, SUP vogne og kanovogne, som gør det let at fragte kajakken fra bilen og til det ønskede sejlspot. Til vognene forhandler vi også reservedele, så du altid kan komme på vandet.

Du kan se vores store udvalg af tagbøjler, kajakvogne mm. her på kajak.dk siden eller du kan komme og se udvalget i vores fysiske butik i Søborg. Vi er altid klar på telefonerne og mail til at svare dig på spørgsmål til vores mange muligheder for transport og opbevaring af din kajak. 
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}