FRI FRAGT OVER KR. 300 TIL PAKKESHOPS / LEVERING 1-2 DAGE

Tights og shorts

Lynhurtig GLS levering + Click & Collect DK's største kajakbutik Sikker handel i dansk butik 1.000 m2 stor butik Ekspert rådgivning

Vi har alt i beklædning til kajak. Neopren longjohn, neopren longjane, spraytops, rojakker, neopren handsker og neopren fødder. Lycra, rojakker, ro anorakker. Vi har et seriøst og meget bredt udvalg af de bedste og fedeste brands i verden. Et rent mekka for vand nørden der ønsker det bedste af det bedste. 
Vi har et kæmpe udvalg af shorts og tight til sommersæsonen. Vores udvalg af shorts og tights er gennemtestet, gennemanalyseret og tilpasset det danske marked og de danske forhold. Vi sælger kun de shorts vi selv kunne finde på at bruge! 

Shorts og tights er perfekt til at ro kajak i sommerhalvåret. Vi har et udvalg af modeller lavet specielt til kajakroning.
Du kan se vores store udvalg af kajak beklædning og kajak tøj på kajak.dk siden eller du kan komme og se udvalget i vores fysiske butik i Søborg. Vi er altid klar på telefonerne og mail til at svare dig på spørgsmål om tørdragter eller neopren pakker til kajak brug. 
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}