FRI FRAGT OVER KR. 300 TIL PAKKESHOPS / LEVERING 1-2 DAGE

Pleje Beklædning

Lynhurtig GLS levering + Click & Collect DK's største kajakbutik Sikker handel i dansk butik 1.000 m2 stor butik Ekspert rådgivning

Vi har alt i beklædning til kajak. Neopren longjohn, neopren longjane, spraytops, rojakker, neopren handsker og neopren fødder. Lycra, rojakker, ro anorakker. Vi har et seriøst og meget bredt udvalg af de bedste og fedeste brands i verden. Et rent mekka for vand nørden der ønsker det bedste af det bedste. 
Her finder du vores special produkter til pleje af tørdragt og neopren dragter. Forlæng levetiden med pleje produkterne, du vil sagtens kunne mærke forskel på vandtætheden pg flexibiliteten i produkterne. Vask og imprægner dit overtøj. Så holder det længere, åndbarheden bevares og vandtætheden genetableres. De fleste producenter anbefaler, at du jævnligt vasker og plejer anorak, bukser og tørdragter.
Du kan se vores store udvalg af kajak beklædning og kajak tøj på kajak.dk siden eller du kan komme og se udvalget i vores fysiske butik i Søborg. Vi er altid klar på telefonerne og mail til at svare dig på spørgsmål om tørdragter eller neopren pakker til kajak brug. 

 
{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{::product.Title}}

{{product.BadgeDiscounts.DiscountPercent}}%
{{product.Title}}