Kape Master 46, Standard Plus

Kape Master 46, Standard Plus

12.999,00 DKK

(inkl. moms)
Ingen bedømmelse
Tur-kap hybrid kajak perfekt til Master-klasse roning.

Master 46 er en rigtig hurtig kajak til motion, træning og løb for dem, som ikke kan/vil ro kapkajak, men hvor turkajak er for kedeligt eller langsomt. Den fungerer også som et godt udviklingstrin for dem, som er fortrolige med turkajak og gerne vil videreudvikle deres balance og færdigheder. At hoppe direkte til kapkajak fra turkajak er for svært for de fleste, men Master 46 kan være trinbrættet mellem de to bådtyper. Den er også rigtig god i bølger i forhold til en kapkajak. Master 46 er standard udstyret med et lavt "tursæde", så balancen er så god som muligt. Sædet kan justeres ved at løsne 2 fingermøtrikker. Fodstøtten kan nemt justeres med et enkelt greb. Den kan mod merpris også fås med kapsæde. Tursædet er lavere og giver bedre stabilitet i forhold til et kapsædet, og tursædet er lettere at justere frem og tilbage. Med kapsædet kan du komme til at sidde højere og justere sædet i højden, hvis man gerne vil det.

Du kan vælge 1 eller 2 farver på dækket og 1 farve på bunden uden merpris. 

Standard leveres kajakken med et marathon ror, hvor planter og tang glider af. Du kan også vælge et kortbaneror som styrer en anelse bedre, men hvor tang lettere sidder fast i det.

Rorpinden har en rar gummioverflade mod dine fødder.

Der er standard monteret et skot i bagenden med en lille luge monteret i skottet. Der er også monteret et skot i forenden (uden luge). Det giver ekstra opdrift og gør det lettere at tømme kajakken for vand ved en evt. kæntring. Det giver god sikkerhed.

Længde 520 cm, bredde 46 cm, vægt ca. 14 kg

Der er mulighed for valg mellem mange forskellige farver både på bund og dæk. De valgmuligheder du kan se her er bare eksempler.