NYT 20%
Fanatic Fly AIR 10'8 Oppustelig Allround SUP - Komplet pakke

Fanatic Fly AIR 10'8 Oppustelig Allround SUP - Komplet pakke

4.999,00 DKK 6.250,00 DKK

(inkl. moms)

Oppustelig allround SUP - Stiv og stabil
Med denne SUP kan du suppe på fladt vand og i små bølger
Leveres komplet inkl SUP, taske, paddle, leash, pumpe, finne og rep sæt

Tilvalg
  • Opgrader din SUP paddle

  • Tilføj svømmevest

  • Tilføj Overboard vandtæt mobilpose

  • Tilføj elektrisk pumpe

stk.

Fanatic Fly
Fly Air fra geniale Fanatic er luksus kvalitet fra ende til anden. Denne all round sup i den geniale versatile størrelse 10'8 er den perfekte klassiske lette og stabile SUP der virker i alle forhold fra små bølger til fladt vand på en skøn morgen tur. 
Den er stiv, den er let, og den er holdbar, den er stilet, den er flot! Med denne SUP får du en god oplevelse ALTID, den er hurtig at pakke sammen, den er let at stå på og består af Fanatics fantastiske letvægtskonstruktion. 
Håndtaget til at bære den med er ekstra forstærket, pumpen er Fanatics lækre kvalitet der betyder den bare pumper hurtigt og let. Finnen er tool less, som betyder at du altid kan komme på vandet uden skruetrækker. Denne pakke er fuldstændig klar til dig der bare vil afsted på stranden med en pakke der er klar.  

 

Mål:

Volume: 306L
Dimension 86,4 x 325 x 14cm
Vægt: 11,8kg
Bærer op til hele 105 kg


 

Hvorfor opgradere paddel?
Den første grund til du skal opgradere din paddel, er fordi Carbon bare er lækkert! Det er lettere, mere holdbar og bedre kvalitetsmæssigt. Med en lettere paddel, får du en helt anden oplevelse på vandet, da du pludselig ikke skal bruge de samme mængde krafter. Det giver dig en meget bedre oplevelse.

Aqua Marina Carbon Guide - 70% carbon og 30% fiberglass. Paddelen vejer kun 850g. 2-delt så den kan være i SUP tasken og variabel så alle størrelser kan bruge den. Til en ambitiøse SUP'er
Aqua Marina Carbon Pro -  100% Carbon blad og carbon skaft. Vejer kun 750g. Carbon er let, stift og effektivt. Delbar med en variabel så den kan være i SUP tasken og alle kan bruge den. Til ham eller hende der kun vil have det bedste!

Hvorfor tilvælge svømmevest?
At tage ud på vandet uden en svømmevest, er det samme som at køre bil uden sele. Det er dumt! En svømmevest er behagelig at have på, og giver dig ekstra opdrift hvis du ryger i vandet. Derfor anbefaler vi, at du altid benytter svømmevest, når du skal på dit næste eventyr på vandet.


Hvorfor tilvælge Overboard vandtæt mobilpose?
En Overboard mobilpose er uundværlig når du skal ud og SUP. Denne smarte taske sikrer at din telefon ikke bliver fyldt med vand, støv, sne, sand mm. 100% vandtæt og med en transparent bagside, der gør at du kan tage billeder og lave videoer under vand. Vandtæt ned til 6 meter. Karabin hage og snor til at have det vandtætte cover rundt om halsen medfølger.
Normal model -  Passer til iPhone 7, Samsung Galaxy S6, HTC one m9 og andre normale smartphones.
Stor model -  Passer til iPhone 7 plus, Samsung Galaxy Note 7, LG G5, Sony Xperia Z5 og andre store smartphones.

 

Hvorfor tilvælge elektrisk pumpe?
Kompakt og lynhurtig Elektrisk pumpe, der let og ubesværet pumper SUP, Kajak, Gummibåd eller andet oppusteligt op. Indstil det ønskede tryk, tilslut til bilens cigartænder eller eksternt batteri, og pump din SUP op til præcis den PSI som du ønsker. En elektrisk pumpe gør hele dit SUP eventyr meget lettere, da du nu kan puste din SUP op på 2 min. Det giver dig en form for luksus til din SUP eller andre oppustelige sager.