EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

Fragt og levering

Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-

Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-

Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-

Lagervarer leveres på 1-2 hverdage og du modtager mail med trackingoplysninger når GLS har modtaget pakken.

 

Fortrydelsesret og returnering:

Vi ønsker altid at vores kunder er tilfredse med de produkter der handles. Derfor har du naturligvis fortrydelsesret ved køb i vores webshop og hvis de fremsendte varer, mod forventning, ikke lever op til dine forventninger kan disse returneres. Dog under forudsætning af at varen/varerne er i komplette, ubeskadigede, i original emballage og med alt evt. tilbehør vedlagt.

Ønsker du at returnere skal du indenfor 14 dage, efter modtagelsen af varen, fortryde dit varekøb

-          Hvis du ønsker at fortryde den indgåede handel og vil returnere varerne skal du sørge for at dette meddeles, utvetydigt, via mail på kano@kajak.dk. Det forventes at varen/varerne returneres så hurtigt som muligt. Dog SKAL varen returneres senest indenfor 14 dage efter du har gjort opmærksom på at du har fortrudt din handel. Derfor max 14 + 14 dage fra modtagelse.

-          Du kan ikke fortryde dit varekøb ved at nægte modtagelsen af pakken

Varens stand når denne returneres

Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i samme stand og mængde som da du modtog den. Varen kan prøves ligesom du ville kunne i fysisk butik men varen må ikke have været taget i brug og skal kunne returneres i den originale emballage. Brugte eller beskadigede varer refunderes ikke.

OBS! Vær opmærksom på, at varer der er specielt hjemskaffet, fremstillet eller tilpasset efter en kundes individuelle behov, ikke tages retur, såfremt udførelsen, fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt.

Hvordan returneres varerne

Vi gør opmærksom på at varer der sendes retur er for købers risiko, men det forventes dog at returvarerne er pakket forsvarligt ind og transportørens krav til transport af varerne som minimum er mødt. Skulle varerne være beskadiget ved ankomst i hos Kano & Kajak Butikken er det dit ansvar at gøre transportøren opmærksom herpå – Vi, fra Kano & Kajak Butikkens side, skal nok gøre dig opmærksom på eventuelle skader ved modtagelse.

Returvare kan indleveres hos os, eller sendes direkte til:

Kano & Kajak Butikken
Generatorvej 39
2860 Søborg

Returpakker skal sendes til vores adresse, vi afhenter ikke fra pakkeshops.

Vælg en transportør der leverer i dagtimerne, eks. Post Nord eller GLS. Vi kan ikke modtage returpakker fra DAO og andre der leverer om natten. 

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har afsendt pakken rettidigt. Bemærk vi ikke tager imod pakker der er sendt uden omdeling eller pr. postopkrævning.

Kano & Kajak Butikken tilbagebetaler senest fem hverdage efter modtagelse af returvarer. Tilbagebetaling sker til det betalingsmiddel der blev brugt ved bestilling, ved mindre andet er aftalt.