EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

4800

GearLab Kalleq Carbon grønlænderpagaj

As low as 4.800,00 kr.

GearLab KalleQ Carbon grønlænderpagaj er en unik pagaj med et skulderløst design
hvor overgangen mellem pagajens blad og mellemstykket er glidende
GearLab laver deres pagajer med stor respekt for de traditionelle design og samtidig med et klart og tydeligt moderne præg

BrandGearLab
BESKRIVELSE

Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

KalleQ
KalleQ pagajen har et unikt design, hvor overgangen fra mellemstykket til pagajens blade er glidende. Der er ikke den markante skulder, som på andre grønlænderpagajer, hvor det er tydeligt at se hvor hænderne placeres. Til gengæld giver den glidende overgang på Akiak pagajen god mulighed for at variere grebet om pagajen, både i bredden af grebet, og når pagajen forskydes ved styretag. For den rutinerede roer, vil det give mange muligheder for at variere sine rotag, især under vanskelige forhold.

Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.

Pagajen er delbar, og med GearLab’s Diamond Joint samling, opnår roeren samme fornemmelse med pagajen, der er ved en udelt pagaj. Fjederen og lukkemekanismen er også lavet i carbon, så der er ikke noget der ruster.

DETALJER
Specifikationer
SKU GearLab_Kalleq_Kulfiber_gr_nl_nderpagaj
Brand GearLab
LIDT OM BRANDET

Gearlap har specialiseret sig i at lave kajakudstyr og pagajer i den højeste kvalitet. Pagajerne er designet efter de traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret ved brug af high-tech materialer til at passe den morderne kajakroer. Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.
Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE