EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

450

GearLab Paddle Bag pagajtaske

450,00 kr.
BrandGearLab

Pagajtaske til delbare pagajer, især tilegnet grønlænderpagajer.
Med super beskyttelse, og endeløst mange funktioner som gør det nemt at fragt sin(e) pagajer på en sikker måde.

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE
GearLab Paddle Bag pagajtaske er den bedste beskyttelse til delbare grønlænderpagajer. Vælg mellem en taske til 1 pagaj, eller en taske til enten 2 grønlandske eller 1 Euro-Blade pagaj. Pagajtasken er lavet med skillevæg, så de enkelte dele ikke slider på hinanden i tasken og der er skumforing i bunden, så pagajens ender er ekstra beskyttet. På ydersiden er der netpaneler, så der kommer ventilation til de våde pagajer, og der er både et bærehåndtag på midten og en skulderrem som er nem at justere på. Tasken lukkes i den åbne ende med en rullelukning, så længden af tasken også tilpasses pagajernes længde. På tasken til 2 pagajer, er der remme til at spænde tasken sammen, så den også kan bruges til 1 pagaj. GearLab pagajtasken er perfekt til opbevaring og transport af de elegante grønlandske pagajer, hvad enten de er lavet af kulfiber eller træ. Tasken passer til langt de fleste delbare grønlandske pagajer, dog passer KayakID og Aukaneck pagajen fra GearLab i tasken til 2 pagajer, da den har det ekstra brede blad.
DETALJER
Specifikationer
SKU GearLab_Paddle_Bag_pagajtaske
EAN 2900002089974
Brand GearLab
Vælg størrelse One size
LIDT OM BRANDET

Gearlap har specialiseret sig i at lave kajakudstyr og pagajer i den højeste kvalitet. Pagajerne er designet efter de traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret ved brug af high-tech materialer til at passe den morderne kajakroer. Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.
Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE