EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

175

GearLab Paddle Tip pagajspidser, Round - runde, til Akiak/Nukilik

175,00 kr.
BrandGearLab

Udskiftelige pagajspidser til GearLab pagajerne.
Disse passer til Akiak/Nukilik modellerne.
Lavet i et meget robust polyamid materiale.

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

GearLab Paddle Tip pagajspidser er tilhørende spidser til pagajerne fra GearLab. De er lavet i et robust polyamid materiale, som er utrolig modstandsdygtig overfor slag og slid, endda bedre end en pagajspids i kulfiber. De udskiftelige pagajspidser er et kendetegn for pagajerne fra GearLab. Men det er ikke langt fra kun for at kunne udskifte ødelagte eller slidte spidser, at man har denne mulighed. Det gør nemlig også at man kan give sin pagaj et helt personligt præg, ved at vælge spidser i en farve der står som kontrast til pagajen. Pagajspidserne kan fås i to varianter, runde eller flade. De flade er de mest slagfaste og dem der kan tage flest knubs, mens de runde har den fordel at de ligger bedre i håndfladen, når pagajen holdes med helt lang fatning ved rul. Disse pagajspidser passer til GearLab's Akiak/Nukilik

DETALJER
Specifikationer
SKU GearLab Paddle Tip pagajspidser - Grå
Brand GearLab
LIDT OM BRANDET

Gearlap har specialiseret sig i at lave kajakudstyr og pagajer i den højeste kvalitet. Pagajerne er designet efter de traditionelle grønlandske pagajer, men er moderniseret ved brug af high-tech materialer til at passe den morderne kajakroer. Pagajerne har et bredere mellemstykke, som passer bedre til de mere moderne kajakker. Den særlige kombination af carbon og glasfiber der anvendes, sikre pagajer med en perfekt balance mellem stivhed og flexibillitet, hvilket giver pagajer med en præcis håndtering i vandet, et lækkert greb og en robust kraftoverførsel.
Pagajerne fra GearLab har alle udskiftelige pagajspidser. Det gør det muligt at skifte nedslidte og ødelagte spidser eller at give sin pagaj et mere personligt præg, ved at vælge spidser i en anden farve. Pagajerne leveres med flade spidser, som betragtes som værende de stærkeste, mens de runde spidser hviler bedre i håndfladerne når der leges med rul. De runde spidser købes som tilbehør.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE