KOKATAT SALE - SPAR 45% PÅ 4 LEGENDARISKE TØRDRAGTER

4500

Gram Grønlænderpagaj 9200D Delbar Carbon

As low as 4.500,00 kr

Carbon fortolkning af den grønlandske pagaj

BESKRIVELSE

Denne carbon pagaj skiller sig ud fra andre carbon pagajer på markedet på grund af dens særlige overflade, som giver en høj friktion, selv når den er våd. Dette er en fordel, da det giver et bedre greb om pagajen, hvilket kan være særligt vigtigt i våde og glatte forhold. Overfladen er ikke ru, så du behøver ikke bekymre dig om vabler på hænderne.

Håndtaget på denne pagaj er udformet ovalt med målene 31x36mm, hvilket giver et ergonomisk greb og er behageligt at holde omkring. Det er vigtigt at have et godt greb på pagajen for at undgå træthed i hænderne og undgå at miste grebet om pagajen.

Pagajen har også bløde skuldre, som gør det nemt at justere pagajens position i vandet, samtidig med at du stadig har følelsen af, hvor bladet starter. Dette er vigtigt for at have præcision og kontrol over pagajens retning og bevægelse.

En anden fordel ved denne pagaj er dens samling, som er udformet som et sekskantet rør og låses med en enkel snaplås. Dette gør det nemt at samle og adskille pagajen, når det er nødvendigt. Når pagajen er adskilt, er dens længste del halvdelen af pagajlængden plus 7 cm.

I alt er denne pagaj en alsidig og pålidelig pagaj, der er ideel til alle typer af padling, og dens unikke egenskaber gør den til en særlig god mulighed for padlere, der ønsker et bedre greb om deres pagaj, selv i våde og glatte forhold.

DETALJER
Specifikationer
SKUGram-9200D
BrandGram Kajak
Specifikationer
Vægt - 650-700g
Materiale - Carbon
Bredde - 92mm; 3,6"
Længde - 220 cm (86,6")
Håndtag bredde - 55mm (21,65")
LIDT OM BRANDET

Gram Kajak er et dansk firma, der har specialiseret sig i produktionen af kajakpagajer af høj kvalitet. Deres pagajer er kendt for deres perfekte balance mellem styrke og vægt, og er særligt populære blandt kajakroere. Gram Kajak bruger kun de bedste materialer og teknologier i deres pagajer, og de er konstrueret med fokus på komfort. Derudover er deres pagajer også designet med henblik på at minimere miljøpåvirkningen.
En Gram Pagaj er til dig, der vil nyde roen i naturen. Den er til dig, der vil ro så ubesværet og lydløst som muligt, der vil have maksimalt ud af dine tekniske færdigheder – også gennem leg – og som vil skåne din krop for overbelastning.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE