Om os

Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport; til gengæld sælger vi ikke friluftsudstyr, rejser, windsurfere, ski, både m.m. Vi fokuserer ene og alene - året rundt - på det vi er bedst til, nemlig kajak og kano. 

Kano & Kajak Butikken har over 2.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid -  også om vinteren - flere hundrede både på lager. I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på. Der findes ikke mange steder i Europa, hvor du finder et bedre udvalg samlet på et sted.


Internetbutikken kajak.dk er selvfølgelig altid åben!

Butikken i Søborg ligger tæt ved Herlev Hospital lige hvor Hillerød motorvejen og Ring 3 motorvejen krydser hinanden. Butikken ligger lige rundt om hjørnet i forhold til Mercedes, VW, Skoda og Audi bilforhandlerne i Gladsaxe. Der er parkering lige foran døren og der kører busser på Gladsaxe Ringvej. Buslinie 300S, som bl.a. kører forbi Lyngby Station, Buddinge Station og Herlev Station stopper for enden af Dynamovej, 8 minutters gang fra butikken.