EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

4900

Bending Branches Navigator Pagaj

As low as 4.900,00 kr

Bending Branches Navigator Pagaj
Glasfiberforstærket blad, med rockguard på tipperne
Modellen er 2-delt, leveres med snapbuttom eller telescopic deling

BESKRIVELSE

Butikkens flotteste pagaj? Fantastisk træmateriale kombineret med morderne og holdbare materialer giver den mest stilfulde pagaj vi længe har set. Bladet er produceret i sort pil med glasfiber forstærkning. Skaftet er lavet i den vildeste carbon med den bedste stivhed. Optimal energi overførsel og en pagaj du gerne vil hænge op i stuen. Pagajen egner sig til instruktører og til folk på vej på ekspeditioner. 

Bladets størrelse er 50,8 x 15,7 cm.

Skaftet er konstrueret i Satin T-700 kulfiber.

Modellen med snapbutton:

800 gram er vægten.

Bending Branches stammer fra Osceola, Wisconsin US, hvor de har udemæket sig ved at lave pagajer og padler af lokalt træ. Ved opkøb af firmaet AquaBound Paddles, så har de haft mulighed for at producere et spændende sortiment af pagajer i carbon, aluminium, glasfiber og nylon.

DETALJER
Specifikationer
SKU2014-2272
BrandBending Branches
LIDT OM BRANDET

Bending Branches er et amerikansk mærke, der har specialiseret sig i produktion af pagajer til kanoer og kajakker. Virksomheden blev grundlagt i 1982 og har siden da opbygget et ry som en af de førende producenter af pagajer til vandsport.

Bending Branches er kendt for deres høje kvalitet og innovative design. De bruger avanceret teknologi og materialer til at producere lette, stærke og holdbare pagajer, der er designet til at give maksimal ydeevne og komfort til brugerne. Deres pagajer fås i forskellige stilarter og størrelser, der passer til forskellige former for vandsport og behov.

Virksomheden er også engageret i bæredygtighed og miljøvenlighed. De bruger genanvendelige materialer og arbejder for at reducere deres CO2-aftryk. Bending Branches er også medlem af "1% for the Planet", en organisation, der arbejder for at støtte miljøinitiativer og bevare naturressourcer.

En anden styrke ved Bending Branches er deres engagement i at støtte lokalsamfund og vandsport. Virksomheden har samarbejdet med organisationer og begivenheder, der arbejder for at fremme vandsport og bevare naturområder og vandveje.

Samlet set er Bending Branches et anerkendt og respekteret mærke inden for vandsportsindustrien. Deres fokus på innovation, kvalitet og bæredygtighed har gjort dem til en af de mest succesfulde og indflydelsesrige aktører i branchen.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE

Kajak pagaj størrelsesguide

Kano pagaj størrelsesguide