EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

23000

Blackfly Octane 92 C2 Whitewater Kano

23.000,00 kr

Ultimativ whitewater kano
Alsidigt brug der fungere til alle vandløb og floder
Top kvalitet - amerikanske Blackfly Canoe

Størrelsesguide : Størrelsesguide
BESKRIVELSE

Octane 92 C2 kano
Med Octane 92 kan det lade sig gøre at dele den vilde oplevelse med whitewater kanoe med en anden. Octane 92 gør det muligt at komme de steder hen hvor ingen anden tandemkano kan komme, hvilket åbner nye vider af eventyr. De korte ender pakker meget volumen ind i en tamdemkano, hvilket giver fede muligheder for at begå sig i alle vandforhold.
Dette er den perfekte whitewater kano: God volumen til to personer, dobbelt sadel, stærk Whitewater Grade HDPE konstruktion, sidevægsskum, knæpuder, thwarts og airbag-montering allerede installeret (airbag medfølger ikke).

 Specifikationer:

 • Længde 8'10,5" 270 cm
 • Bredde 31" 79 cm
 • Dybde 15,75" 40 cm
 • Vægt 30,2 kg
 • Rorvægt for to maks 190 kg
 • Materiale Whitewater Grade HDPE
DETALJER
Specifikationer
SKU1589811039
BrandBlackfly
MaterialePlast
Vælg størrelseOne size
LIDT OM BRANDET

Blackfly Canoes er et anerkendt amerikansk mærke inden for produktion af kanoer og kajakker til forskellige former for vandsport og eventyr. Brandet blev grundlagt i 2002 af Paul Mason, en erfaren kanoudlejer og entusiast, og siden da har Blackfly Canoes opbygget et ry som en af de førende producenter af specialiserede kanoer og kajakker.

Blackfly Canoes har specialiseret sig i at producere skræddersyede kanoer og kajakker, der er designet til at imødekomme de individuelle behov og ønsker hos kunden. Virksomheden er kendt for deres innovative design og bruger avanceret teknologi og materialer til at producere lette og stærke kanoer og kajakker.

Blackfly Canoes tilbyder også et bredt udvalg af modeller, der passer til forskellige former for vandsport og eventyr. Deres kanoer og kajakker er velegnede til alt fra whitewater-kajakroning til lange afslappede padleture på søer og floder. Virksomheden producerer også specialiserede kanoer og kajakker til fiskeri og jagt.

En anden styrke ved Blackfly Canoes er deres engagement i bæredygtighed og miljøvenlighed. Virksomheden bruger genanvendelige materialer og arbejder for at reducere deres CO2-aftryk. De er også engageret i at støtte initiativer, der arbejder for at beskytte og bevare vandløb og vandveje.

Samlet set er Blackfly Canoes et anerkendt og respekteret mærke inden for vandsportsindustrien. Deres fokus på innovation, skræddersyede løsninger og bæredygtighed har gjort dem til en af de mest succesfulde og indflydelsesrige aktører i branchen.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE