EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

3400

Braca VI Wingpagaj

3.400,00 kr

Et endnu mere dråbeformet blad
Giver ekstra godt greb i starten af rotaget

Størrelsesguide : Størrelsesguide

Maximum 1000 characters

Kategori: Wing pagajer
BESKRIVELSE

Braca Sport
Braca VI er endnu mere dråbeformet end Bracsa I. Det giver et endnu bedre greb i vandet i starten af rotaget, hvor den yderste del af bladet har størst effekt. Til gengæld er bladets samlede areal mindre end Bracsa I, hvilket betyder, at bladet er lidt lettere at trække i den sidste del af taget, hvor der er et mere jævnt pres på hele bladet. Idéeln er, at der skal være mest modstand i starten af rotaget, hvor du kan trække hårdest, men til gengæld mindre modstand i den sidste del af rotaget, hvor du ikke kan trække så hårdt. Det er meget effektivt og giver en virkelig god fornemmelse på vandet. Selvom Bracsa VI er noget mindre end Bracsa I, så skal den sammenlignes med Bracsa I i forhold til, hvor tungt den er at trække. Braca VII har samme facon, men er mindre og kan sammenlignes med Braca IV i vandmodstand.

 • Bladstørrelse S-Minimum: 750 cm2, Minimum: 765 cm2, Maximum: 780 cm2, vægt ca. 710-750 gram afhængigt af bladstørrelse og længde

Pagajen leveres usamlet. Hvis du ønsker at vi skal samle pagajen, så oplys venligst ønsket længde (ved variabel deling Fra/Til længde - kan varieres 5 cm).

VIGTIGT - Samling af pagaj
Husk at opgive ønsket længde og evt. skivning. Er du i tvivl, så ring og få råd og vejledning. Hvis du køber en pagaj og beder os om at samle den, så kan den ikke længere byttes, da den så er savet til i længde til dig. Hvis pagajen skal kunne byttes (f.eks. en gave), så skal du købe den usamlet. Vi kan altid samle den senere. Bemærk, hvis det er en polopagaj eller en Galasport pagaj, så skal du købe Epoxy lim særskilt. Epoxy lim Bracsa og Epic pagajer limer vi med smeltelim, og den er inkluderet i prisen.

DETALJER
Specifikationer
SKUBraca VI Wingpagaj
BrandBraca Sport
LIDT OM BRANDET

Siden 1991 har Brača Sport fremstillet udstyr af høj kvalitet til en bred vifte af padlesport, og er kendt som et af de bedste mærker, når kommer til at udvikle, og producere den pagaj til enhver roer. Ved at bruge den nyeste teknologi og indsigt fra verdens trænere og atleter på topniveau, udvikler Brača Sport nogle af de bedste pagajer på markedet.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE