EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

3400

Braca XI Van Dusen Wingpagaj

3.400,00 kr

Alternativ dråbeform med mere tvist
Giver en meget stabil gang i vandet

Størrelsesguide : Størrelsesguide

Maximum 1000 characters

Kategori: Wing pagajer
BESKRIVELSE

Braca Sport
Braca XI Van Dusen '92 er den nyeste pagaj i Braca-Sports serie af pagajer. Pagajen var oprindeligt designet af Ted Van Dusen i 1992 efter 3 års kalkulationer og test. På grund af ønsker fra kunder besluttede Braca-Sport at tilføje denne specielle model til deres ellers store sortiment, ved at købe licensen fra Ted i 2014. Bladet har et speciel drejet dråbeform der giver et kraftfuldt tag og en perfekt afslutning af taget. Gangen gennem vandet lidt anderledes end traditionelle blade fra Braca-Sport og kræver derfor lidt tilvænning. Som udgangspunkt anbefaler Bracsa at skive pagajen lidt mindre med Bracsa XI bladene - maks. 55 grader. Bladet fås i ikke mindre end 7 størrelser, så der er også en størrelse til dig, uanset om du kan lide et lille, mellem eller stort blad på din pagaj. Vægt ca. 650-800 gram afhængigt af bladstørrelse og længde.

 • Bladstørrelser: XS-Minimum: 705 cm2 S-Minimum: 735 cm2 Minimum: 760 cm2 X-Minimum: 775 cm2 S-Maximum: 795 cm2 Maximum: 815 cm2 X-Maximum: 835 cm2

Pagajen leveres usamlet. Hvis du ønsker at vi skal samle pagajen, så oplys venligst ønsket længde (ved variabel deling Fra/Til længde - kan varieres 5 cm).

VIGTIGT - Samling af pagaj
Husk at opgive ønsket længde og evt. skivning. Er du i tvivl, så ring og få råd og vejledning. Hvis du køber en pagaj og beder os om at samle den, så kan den ikke længere byttes, da den så er savet til i længde til dig. Hvis pagajen skal kunne byttes (f.eks. en gave), så skal du købe den usamlet. Vi kan altid samle den senere. Bemærk, hvis det er en polopagaj eller en Galasport pagaj, så skal du købe Epoxy lim særskilt. Epoxy lim Bracsa og Epic pagajer limer vi med smeltelim, og den er inkluderet i prisen.

DETALJER
Specifikationer
SKUBraca XI Van Dusen Wingpagaj
BrandBraca Sport
LIDT OM BRANDET

Siden 1991 har Brača Sport fremstillet udstyr af høj kvalitet til en bred vifte af padlesport, og er kendt som et af de bedste mærker, når kommer til at udvikle, og producere den pagaj til enhver roer. Ved at bruge den nyeste teknologi og indsigt fra verdens trænere og atleter på topniveau, udvikler Brača Sport nogle af de bedste pagajer på markedet.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE