EPIC WING PAGAJER I CARBON - SPAR 25% - KØB DEM HER

5300

Werner Apex 83 Carbon SUP Paddle

As low as 5.300,00 kr

Werner producerer måske verdens bedste SUP padler
Kvalitet, design og udførsel i verdensklasse
Produceret og udviklet i USA

BESKRIVELSE

Werner
Måske verdens bedste SUP paddle. Lavet i Werners Premium Performance serie, som er det stærkeste og mest slagfaste af Werner SUP paddles. Super god balance mellem styrke, holdbarhed og vægt.

 • Materiale skaft: Carbon
 • Materiale blad: Carbon
 • Bladstørrelse: 211 cm2.
 • Vægt: 439 gr.
Hvad er forskellen?
 • Cut-To-Lenght - Det betyder du får en SUP paddle der er fuld længde. Du skal altså selv skære den til, i præcis den længde du skal bruge. Fordelen ved dette er du får den letteste og stiveste paddle, da der ikke er levelock system. Ulempen er dog at den ikke kan justeres, og derved er det kun personen den er cuttet til, der vil kunne passe den.
 • LeverLock - Her får du en SUP paddle der kan indstilles oppe ved håndtaget, så den kan tilpasses alle. Dette er både den mest solgte, men også mest geniale SUP paddle system. Du skal ikke til at skære i din paddle, du skal blot tage på vandet, og nyde din nye lækre paddle.
 • Travel LeverLock - Den sidste mulighed har samme system som den "normale" leverlock system, men her er padlen 3-delt. Det gør det lettere for dig at have den med rundt. Hvis du har en oppustelig SUP, er denne model den mest anvendte.

Lidt om Werner
Werner Paddles blev startet af Werner Furrer i 1963, hvor han lavede pagajer til sig selv, og senere til resten af familien og gode venner. Med stor passion for vandsport og med en innovativ tilgang til det at lave kvalitets produkter, er hvad der startet som en hjemmeproduktion, blevet til Werner Paddles.
Werner Paddles er i dag kendt for at producere nogle af de bedste pagajer, SUP padler og kano padler i verden. Produkterne bliver den dag i dag, stadig håndlavet i USA, i Sultan WA.

DETALJER
Specifikationer
SKUWEAPE83
BrandWerner Paddles
LIDT OM BRANDET

Werner Paddles blev startet af Werner Furrer i 1963, hvor han lavede pagajer til sig selv, og senere til resten af familien og gode venner. Med stor passion for kajaksporten og med en innovativ tilgang til det at lave pagajer, er hvad der startet som en hjemmeproduktion, blevet til Werner Paddles.
Werner Paddles er i dag kendt for at producere nogle af de bedste pagajer i verden. Pagajerne blive den dag i dag, stadig håndlavet i USA, i Sultan WA.

OM KANO & KAJAK BUTIKKEN

KONTAKT KANO & KAJAK BUTIKKEN

KAJAK.DK - DK'S STØRSTE KANO OG KAJAK BUTIK.

1000m2 stor fysisk butik med alt hvad du ønsker til Kano og Kajak. Kano & Kajak Butikken startede i foråret 1995. Vi har lige fra starten kun koncentreret os om kajakker, kanoer og tilbehør til disse. Vi kan levere ALT til kano- og kajaksport. Kano & Kajak Butikken har over 5.000 forskellige varer som alle har med kano og kajak at gøre. Vi har altid - også om vinteren - flere hundrede både på lager.

I udstillingen i butikken har vi altid langt over 150 forskellige kajakker og kanoer, som du kan kigge på.

Butik

Åbningstider

  • Mandag-fredag
   kl. 10 - 17.30
  • Lørdag
   kl. 9 - 14
LEVERING

Alle lagervarer sendes indenfor 24 timer med GLS - vi ved det haster!

 • Lynhurtig levering med GLS til pakkeshops og erhvervsadresser til en fast lav pris på kr. 49,-
 • Levering til private adresser med GLS koster kr. 119,-
 • Levering af kajakker, faste surfboards, og andre større varer bliver leveret med vognmand til kr. 700,-
 • Afhentning i butikken i Søborg kr. 0,- (så kan du også se vores fede butik)

 

GLS

STØRRELSESGUIDE